Delovni čas: Ponedeljek - Petek: 8.00 - 16.00 h

FTP | Facebook | Reference | Navodila za pripravo datotekO nas | Kako do nas | Povpraševanje | Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

VELIKOFORMATNI TISK

Za vas izdelujemo visoko kakovostne tiskovine velikega formata. Digitalni velikoformatni tisk je primeren za zunanjo in notranjo uporabo. Na voljo je pestra izbira materialov, ki se jo lahko določi glede na namen uporabe. Dimenzija tiska je poljubna; neomejena dolžina izdelka in širina do 160 centimetrov. Poleg tiska nudimo tudi montažo XXL tiskovin, kot so promocijska stojala, reklamne in svetlobne table, plakati, posterji, transparenti, nalepke, fotografije ali avtografike. Na voljo vam je tudi tisk na slikarsko platno ali t.i. canvas. V Tiskarni Print Point vas pričakujemo tudi strokovnjaki za tisk in montažo delne in celostne polepitve vašega avtomobila.

Slider

Spletna tiskarna

Tisk z belo barvo

Navodila za pripravo datotek

Personalizacija tiskovin

Brezplačno preverjanje datotek

Možnost Express izdelave

CNC razrez

Dodelava tiskovin

Za vaše izbrane tiskovine kot so zloženke, katalogi, knjige, vizitke, vstopnice, embalaža in druge tiskovine, vam nudimo spekter raznovrstne dodelave tiskovin. Na voljo so vam naslednje dodelave tiskovin: izrez tiskovin, lakiranje tiskovin, plastificiranje tiskovin, kaširanje tiskovin, žlebljenje tiskovin, perforiranje in številčenje tiskovin ter druga nestandardna obdelava.

Nalaganje datotek

Navodila za pripravo datotek

O tiskarni

Kako do nas

Reference

Povpraševanje

Tiskarna Print Point  #weloveprint

print point kontakt V3